קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות28
מגזין

כריכי חזיר איטלקיים

כריכי חזיר איטלקיים
זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו -20 דקות. אם יש לכם עגבניות משומרות, פלפל קאיין, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 78%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון בישול איטי בירה משך חזיר & מנגל משך כריכי חזיר, בישול איטי בירה משך חזיר & מנגל משך כריכי חזיר, ו בישול איטי בירה משך חזיר & מנגל משך כריכי חזיר.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את זרעי השומר, תיבול הסטייק והקאיין אם תרצו.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח, 8 אינץ'טורטיות קמח, 8 אינץ'
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חותכים צלי במחצית. משפשפים תערובת תיבול על חזיר. במחבת גדולה צולים חום בשמן מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים בתוך 4-או 5-קראט. סיר איטי.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
מוסיפים את הפלפלים, הבצל והעגבניות; מכסים ומבשלים על נמוך 7-9 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
הסר צלי; מגניב מעט. שומן רזה ממיצי בישול. לגרוס חזיר עם שני מזלגות ולחזור סיר איטי; חום דרך. בעזרת כף מחוררת מניחים 1/2 כוס תערובת בשר על כל לחמניה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס