כריכי חזיר וגבינה בגריל עם תות-שאלוט ג'אם
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לך שאלוט, gruyère, חרדל dijon, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ריבת תות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבת תות לחם מהיר כקינוח. נסו מסקרפונה, תות, כריכי גבינה בגריל בזיליקום, ריבת סנגריה תות שדה מהירה, ו קראמבל-עקף חמאת בוטנים בריבת תות שדה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד תות-לימונדה, שאלוט טחון, שמן זית, חרדל דיז ' ון; מורחים על צד 1 של 4 פרוסות לחם. למעלה כל אחד עם 3 פרוסות בשר חזיר מעדנייה, 1/3 כוס (1 1/2 עוז.) גרוייר גבינה מגורר, ופרוסת לחם 1.
מברשת 1 כף. חמאה מומסת משני הצדדים של כל כריך. לבשל כריכים במחבת nonstick גדול או מחבת מעל חום בינוני גבוה 1 דקה בכל צד או עד השחמה.