כריכי חזיר צלוי קובני
כריכי חזיר צלויים בקובה היא מנה עיקרית המגישה 24. מנה אחת מכילה 683 קלוריות , 51 גרם חלבון ו -32 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך מלפפון חמוץ סנדוויץ', חמאה, מיץ תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-55 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 68% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: כריכי חזיר קובני , כריכי חזיר קובני וסנדוויץ' חזיר קובני .
הוראות
חתך שש עשרה 1-in. חריצים בצלי; להכניס פרוסות שום. בקערה גדולה מערבבים את הבצל, מיץ התפוזים, מיץ הליים והתבלינים.
יוצקים 1-1/2 כוסות מרינדה לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף בשר חזיר. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים לפחות 8 שעות או לילה. מכסים ומקררים את שאר המרינדה.
מסננים וזורקים את המרינדה.
מניחים מרינדה צלויה ושמורה בתבנית צלייה רדודה.
אופים ב-350 מעלות למשך 2-3/4 עד 3-1/4 שעות או עד שמדחום מגיע ל-160 מעלות, ומדי פעם מבסוטים.
מניחים לעמוד 15 דקות לפני שפורסים.
בינתיים חוצים כל כיכר לחם לשניים לאורכה.
מורחים חמאה וחרדל אם רוצים על דפנות הלחם החתוכים.
חותכים בשר חזיר לפרוסות דקות.
שכבות חצאי לחם תחתונים עם חמוצים, חזיר, חזיר וגבינה. החלף צמרות.
מבשלים בקבוצות על מכונת פניני או גריל מקורה במשך 4-5 דקות או עד שהלחם שחום והגבינה נמסה.