מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . אם יש לכם ארוגולה, שמן זית, מיונז וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פרפל רומסקו עם נקניק עוף, פלפלים מתוקים, תרד וארוגולה, חזיר צלוי איטי עם תפוחים ופלפלים, ו כריכי חזיר צלויים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים שיני שום במרגמה.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
2
מוסיפים קמצוץ של מלח גס לרסק עם עלי עד צורות הדבק. לחלופין, הקש שום לתוך קערה קטנה; להוסיף מלח גס מחית עם גב של כף כדי ליצור להדביק.
מרכיבים שתצטרך
מלח גס
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
להקציף במיץ לימון, ואז שמן זית ותימין.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
להקציף במיונז. מתבלים במלח ופלפל. האם קדימה מיונז שום יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
איולי
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מורחים הצדדים לחתוך של חתיכות בגט עם מיונז שום. מחלקים בשר חזיר בין חתיכות קטנות של לחם.