כריכי חזיר קלים אפויים בתנור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריכי חזיר קל אפוי בתנור משך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 241 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל טחון, פפריקה, אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו כריכי חזיר צלויים בתנור, כריכי חזיר קלים ומשוכים, ו תנור אפוי בשר חזיר משך חליטות עם קרם אבוקדו + $ 100 כרטיס מתנה ויזה בגידה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-325 ° F.
מערבבים סוכר חום, מלח, פלפל, כמון, כוסברה, פפריקה, וקיין בקערה קטנה ומערבבים עם אצבעות עד הומוגנית. לשפשף בנדיבות על כל המשטחים של חזיר.
מניחים חזיר על נייר מרופד מצופה אפיית גיליון עור בצד למעלה ולהעביר לתנור. צלי עד מזלג מוכנס בחלק העבה ביותר של בשר חזיר יכול להיות מעוות בקלות ואת הבשר לגזרים עם התנגדות קטנה, על 3 1/2 שעות.
הסר חזיר מהתנור. הגדל טמפרטורה ל-500°F.
בזהירות להרים את העור של חזיר. לגרד כל בשר נצמד או שומן לתוך קערה גדולה באמצעות מזלג או כף גדולה.
מעבירים כתף חזיר לקערה ומחזירים את העור לתבנית אפייה. צלי עור עד פריך תוסס, על 5 דקות.
כאשר חזיר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, pol בשר מעצם לגרוס עם האצבעות. להשליך עצם. דק קוצצים את העור ומערבבים אותו עם הבשר. מתבלים בשר עם מלח ופלפל לפי הטעם, ואז מתבלים עם חומץ, סוכר, פתיתי פלפל אדום ועשן נוזלי (אם משתמשים), מתחילים עם חצי מכל אחד ועולים עד לרמה הרצויה של תיבול הוא הגיע. (ראה הערה לעיל.)
מגישים חזיר משך חם לחמניות קלויות עם תבלינים לפי הצורך.