כריכי ירקות וגבינה חמים
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פרחי ברוקולי, רוטב, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו נקניקייה צמחונית קלויה, כריכי גבינה צ'ילי, ו מק וגבינה אפויים קלים יותר aka מוסתר מק וגבינת מק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. על גיליון עוגיות ungreased, מניחים לחמניות, לחתוך צדדים למעלה.
אופים 5 עד 8 דקות או עד קלוי.
בינתיים, במחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום על חום בינוני גבוה. מבשלים בצל ופלפל פעמון בשמן 3 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים ברוקולי ופטריות; מפזרים בזיליקום ומלח מתובל; מוסיפים מים. כיסוי; לבשל 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ברוקולי הוא פריך במכרז.
חותכים שמונה חתיכות 16x12 אינץ ' של רדיד. תרסיס רדיד עם ספריי בישול.
טפטוף רוטב על הצדדים לחתוך של לחמניות קלויות.
חותכים פרוסות גבינה כדי להתאים כריכים.
שכבת גבינת הווארטי, תערובת ירקות וגבינת צ ' דר בלחמניות. לעטוף כל כריך בנייר כסף.
אופים 10 עד 15 דקות או עד חם גבינה נמס.