כריכי מוצרלה מטוגנים
צריך מנה עיקרית צמחונית? כריכי מוצרלה מטוגנים יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 490 קלוריות. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. נסו מוצרלן בקרוזה (כריך מוצרלה מטוגן) עם ריבת בלסמי אוכמניות, כריכי מוצרלה טריים, ו כריכי מוצרלה טריים ל -2 (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו 4 כריכים על ידי הנחת שכבת 1 מהגבינה בין 2 פרוסות הלחם. מועכים בעדינות את הכריכים לאיטום בגבינה.
מחממים מחבת גדולה מברזל יצוק או מחבת על אש בינונית. בקערה רדודה מקציפים יחד את הביצים והחלב ומתבלים במלח ופלפל. ממיסים 1 כף מהחמאה במחבת. טובלים 2 מהכריכים בתערובת הביצים כדי להרטיב את שני הצדדים ומניחים במחבת. מבשלים עד להשחמה ופריכה, כ -4 דקות לכל צד, לוחצים בעזרת מרית לאיטום. נגב במחבת נקייה, מוסיפים את החמאה הנותרת, וחזור עם 2 כריכים אחרים.