כריכי מקצפת ג'ינג'ר
כריכי ג'ינג'ר-שמנת מקצפת עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 57 גר' של חלבון, 149 גרם של שומן, וסך הכל 2771 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חלבונים ביצה, דבש, ג'ינג'ר גבישי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: מרנג לימון נפוליאון עם קרם ג'ינג'ר, כריכי גלידת אפרסק ג'ינג'ר, ו כריכי גלידה ג'ינג'ר פריך.
הוראות
מחממים תנור ל 149°. Trace 50 (2 אינץ') מעגלים על גיליונות גדולים של נייר קלף; מניחים על גיליונות אפייה. תניח בצד.
מניחים 3/4 כוס של השקדים במעבד מזון; דופק עד קצוץ דק. תניח בצד. מקציפים חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד פסגות נוקשות טופס.
להוסיף סוכר, 1 כף. בכל פעם, פועם עד סוכר מעורבב היטב מומס לאחר כל תוספת. מערבבים בעדינות שקדים קצוצים דק.
כף 1 כף. תערובת ביצה לבן על כל מעגל קלף; התפשט קלות לקצה המעגל. למעלה כל אחד עם 3 או 4 של שקדים פרוסים הנותרים.
אופים 25 עד 30 דקות. או עד meringues הם חום זהוב. (Meringues צריך להרים בקלות את הנייר נשמע חלול כאשר טפח.) מגניב לגמרי.
מערבבים גבינת שמנת, ג ' ינג ' ר ודבש עד מעורבב היטב.
מורחים על 2 כפית. של תערובת גבינת שמנת על כל אחד 25 מרנג רק לפני ההגשה; העליון כל אחד עם מרנג שני לעשות כריך.