כריכי מקרון עם אגסים עלומים וקרם דבון
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 531 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך שמנת כבדה, סוכר, חצאי אגוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: אגסים עלומים עם קרם כתום, אגסים עלומים וגלידת ונילן, ו אגסים עלומים עם קרם הל.
הוראות
בסיר בינוני, מערבבים את מיץ הענבים עם היין האדום, הסוכר ומיץ לימון ומביאים לרתיחה. כבה את החום ותן להתקרר מעט.
מוסיפים את האגסים ומבשלים על חום מתון עד שהם רכים, על 20 דקות; תן מגניב מעט. באמצעות כף מחוררת, להעביר את האגסים לצלחת. מבשלים את הנוזל הלא חוקי מעל חום מתון עד מעובה מעט, על 15 דקות.
מחממים את התנור ל-350 וממפים תבנית אפייה גדולה בנייר אפייה.
מורחים את חצאי האגוז על תבנית אפייה אחרת וקונים אותם במשך כ 9 דקות, עד זהוב וריחני.
תן לאגוזים להתקרר לחלוטין. קוצצים בגסות את האגוזים במעבד מזון.
מוסיפים את 1 כוס בתוספת 2 1/2 כפות של סוכר וממתקים ' עד אגוזי מלך הם מאוד דק הקרקע, גירוד את הצדדים של הקערה לעתים קרובות.
מעבירים את הסוכר אגוז לקערה ולהקציף כדי לשבור את כל גושים. הגדל את טמפרטורת התנור ל-42
בקערה בינונית, לנצח את החלבונים ביצה במהירות בינונית עד שהם מקציפים. הגבירו את המהירות לגבוה והכו עד שייווצרו פסגות מוצקות.
מוסיפים את סוכר אגוז בבת אחת ומקפלים אותו עם מרית גומי גדולה עד לא פסים של לבן להישאר. (המרנג יהיה deflate.)
מעבירים את המרנג לשקית מאפה גדולה המצוידת בקצה עגול 1/2 אינץ ' או לשקית פלסטיק חסונה עם פינה חתוכה. צינור החוצה 12 תלוליות מרנג על גיליון אפייה מצופה קלף, משאיר לפחות 1 אינץ ' ביניהם. הקש בעדינות על תבנית האפייה פעם אחת על משטח העבודה כדי להחליק את צמרות.
מפזרים כל מקרון עם קמצוץ זעיר של פלר דה sel ואופים במשך 4 דקות. הפעל את התנור עד 350 ו prop הדלת פתוחה כ 2 אינץ'. ממשיכים לאפות את המקרונים כ-12 דקות, או עד שהחולצה חומה ויבשה, אך העוגיות עדיין רכות.
בואו macaroons מגניב במשך 5 דקות, ואז בזהירות להעביר אותם מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
בקערה בינונית, הכה את הקרם הקרוש עם הסוכר עד חלקה ונוזלית.
מוסיפים את השמנת הכבדה ומכים עד פסגות רכות טופס.
כדי לקבל 2 לוחות אפילו מכל אגס, תחילה לקצץ פרוסה דקה מלמטה לקצץ את רוב החלק העליון; לחתוך את השאר בחצי אופקית. באמצעות סכין קטנה או baller מלון, להסיר את הליבות.
מקום 6 של macaroons, צד שטוח למעלה, על צלחות. למעלה כל אחד עם זוג חצי טפטוף עם כמה הפחתת ענבים. כפית את השמנת על גבי העליון עם macaroon אחר. אבק עם סוכר של ממתקים ומגישים.