כריכי נקניק ופלפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריכי נקניק ופלפל. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-25 דקות. אם יש לכם נקניק עוף, רוטב עגבניות, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: כריכי נקניק ופלפל מנקניקיית פייסנו של דנבר., כריכי נקניק ופלפל, ו כריכי נקניק ופלפל.
הוראות
מניחים רצועות פלפל ובצל בתחתית של בישול איטי. מסדרים נקניק עוף על גבי ולאחר מכן יוצקים עגבניות חתוכות לקוביות ורוטב עגבניות על גבי. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8 שעות או על גבוה במשך 4 שעות.
מעבירים נקניק חם ללוח וחותכים לרצועות 1/4 אינץ'. להחזיר נקניק לסיר ומערבבים לערבב; להתחמם.
מברשת מחבת גריל עם שמן ומניחים על אש בינונית.
מברשת פרוסות לחם משני הצדדים עם שמן זית, ואז טוסט בקבוצות, מפנה, עד פריך וזהב. לשפשף כל פרוסה קלות עם שום.
מניחים 1 פרוסת טוסט על כל צלחת. תערובת נקניק כפית על גבי ומפזרים בזיליקום וגבינה. למעלה עם חתיכה שנייה של טוסט.