כריכי סטייק
כריכי סטייק עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 605 קלוריות. זה מושלם עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, באגט, חומץ בלסמי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. נסו כריכי סטייק עין צלעות, כריכי סטייק, ו כריכי סטייק (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את החומץ, רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר, וזרעי חרדל בשקית ניילון גדולה לאגירה חוזרת.
מוסיף את הסטייקים ולאטום את התיק. מקררים לפחות 30 דקות ועד 2 שעות, הופכים את הסטייקים מדי פעם.
הכינו את הברביקיו לחום בינוני-גבוה או מחממים מחבת גריל מעל חום בינוני-גבוה.
מסננים את המרינדה מהסטייקים. גריל את הסטייקים כדי doneness הרצוי, על 6 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
תן לסטייקים לנוח 10 דקות.
חותכים את הסטייקים לרוחב לפרוסות דקות.
בינתיים, מערבבים את הגבינה והשמנת החמוצה בקערה קטנה כדי ליצור התפשטות עבה. מתבלים את תערובת הגבינה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
הסר חלק הלחם ממרכז חצאי באגט.
מורחים את תערובת הגבינה על חצאי באגט. מסדרים את ארוגולה ואז את פרוסות הסטייק החמות על תחתית באגט.
מפזרים את פרוסות סטייק עם מלח ופלפל. מכסה עם החלק העליון באגט.
חותכים את לרוחב כריך ל 6 חתיכות שוות לשרת.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה