כריכי סטייק עם גבינה כחולה ומיונז פפדיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריכי סטייק עם גבינה כחולה ומיונז Peppadew. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 77 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 1556 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם שמן צמחי, ג'בטה, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו כריך סטייק עם גבינה כחולה, כריכי סטייק עם גבינה כחולה ושאלוט קלוי, ו טוסט פורטבלו" סטייק " כריכים עם רוטב גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את פלפלים Peppadew ומיונז במעבד מזון ודופק עד קצוצה בערך.
להעביר לקערה; לנקות את מעבד המזון.
מוסיפים את הגבינה הכחולה, שמנת חמוצה ו 1/2 פלפל כפית למעבד ודופק עד בשילוב. (המרווחים יכולים להתבצע 1 יום קדימה; כיסוי ושמירה.)
מחממים גריל בינוני גבוה מברשת עם שמן צמחי.
מפזרים את הסטייקים עם 1 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית. גריל עד מדחום מוכנס לתוך רשם הבשר 135 מעלות F עבור בינוני נדיר, על 4 דקות לכל צד.
להעביר את הסטייקים ללוח חיתוך ועונה עם מלח; תן לנוח 10 דקות. בינתיים, לצחצח את הקרביים של לחמניות עם שמן צמחי וגריל לחתוך בצד למטה עד מסומן, על 1 דקה.
מורחים 3 כפות של מיונז Peppadew על החצי התחתון של כל גליל, ואז להפיץ 1 כף תערובת גבינה כחולה על החצי העליון. פורסים את הסטייק כנגד התבואה ומתחלקים בין הלחמניות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019