כריכי סטייק עם גבינה כחולה ושאלוט קלוי
כריכי סטייק עם גבינה כחולה וצלי שאלוט עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 471 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, לחמניות פריך, סטייק בגריל נדיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו כריכי הודו עם שאלוט, חמוציות, וגבינה כחולה, סטייק + פיצה גבינה כחולה עם שאלוט מטוגן פריך וטפטוף בלסמי דבש, ו Farfalle עם אספרגוס, שאלוט קלוי וגבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את הלחמניות על מחבת וטוסט משני הצדדים.
למרוח את החלק התחתון 1/2 של כל גליל עם כמה חרדל העליון עם פרוסות של סטייק, חופפים את הפרוסות מעט. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. מכסים כל חלק של בשר עם 2 פרוסות גבינה. לטגן עד הגבינה הוא השחמה קלות נמס, על 1 דקה.
העבר את הכריכים הפתוחים אל משטח העבודה. מעל כל כריך עם כמה בצלים קלויים וגזרת נחלים. מורחים את צמרות הלחמניות עם החרדל הנותר ומכסים את הכריכים. תחתוך 1/2 ותגיש.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
בקערה גדולה, לזרוק את שאלוט עם שמן זית, 1 כף מלח, ופלפל, לפי הטעם.
פרושים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אלומיניום.
אופים עד שאלוט הם מאוד רך, על 40 דקות. להפריש להתקרר.
חותכים את הקצוות של שאלוט ולהשליך. בעדינות לסחוט את שאלוט מעורם ומתבלים עם מלח ופלפל נוספים, לפי הטעם.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שני ויינס עמק קולומביה מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 7 דולר.
![שני גפנים עמק קולומביה מרלו]()
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.