קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

כריכי סטייק פטריות

כריכי סטייק פטריות
כריכי סטייק פטריות לוקחים בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. לבמנה עיקרית זו יש 390 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. מתכון ללא חלב זה משרת 4 . זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. מתכון זה מ טעם הבית דורש סטייק סינטה עליון בקר, פטריות פורטובלו, פלפל ושמן זית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 62%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סטייק קרום פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת, סטייק קרום פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת, ו סטייק גבינה ופניני פטריות עם צ'יפס סטייק.

הוראות

1
במחבת גדולה, מבשלים סטייק בשמן קנולה על אש בינונית-גבוהה במשך 3-4 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 ניתנים לניתוק; בינוני, 160 ניתנים לניתוק; כל הכבוד, 170 ניתנים לניתוק).
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
להוסיף 1 כף רוטב סויה, מלח ופלפל; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
3
מוציאים מהתבנית ושומרים על חום.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
באותה מחבת מטגנים את הפטריות, הבצל והפלפל בשמן זית עד שהם רכים. מערבבים פנימה את רוטב הסויה שנותר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מסירים מהאש; מוסיפים עגבנייה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
6
מורחים חרדל על לחמניות. פורסים סטייק; מניחים על לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
7
הוסף תערובת פטריות; החלף צמרות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. בודגן אנילו 006 פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
בודגה אנילו 006 פינו נואר
בודגה אנילו 006 פינו נואר
צבע אודם חיוור אטרקטיבי. עם ניחוחות יפים של פירות אדומים כגון חמוציות ותות שדה, יחד עם כמה רמזים של ורדים ומינרלים ארציים. טאנינים עגולים ומינרליות משופרת, עם מבנה וגימור יפהפיים.