כריכי סטייק פטריות
כריכי סטייק פטריות לוקחים בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. לבמנה עיקרית זו יש 390 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. מתכון ללא חלב זה משרת 4 . זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. מתכון זה מ טעם הבית דורש סטייק סינטה עליון בקר, פטריות פורטובלו, פלפל ושמן זית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 62%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סטייק קרום פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת, סטייק קרום פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת, ו סטייק גבינה ופניני פטריות עם צ'יפס סטייק.
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים סטייק בשמן קנולה על אש בינונית-גבוהה במשך 3-4 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 ניתנים לניתוק; בינוני, 160 ניתנים לניתוק; כל הכבוד, 170 ניתנים לניתוק).
להוסיף 1 כף רוטב סויה, מלח ופלפל; לבשל 1 דקה יותר.
מוציאים מהתבנית ושומרים על חום.
באותה מחבת מטגנים את הפטריות, הבצל והפלפל בשמן זית עד שהם רכים. מערבבים פנימה את רוטב הסויה שנותר.
מסירים מהאש; מוסיפים עגבנייה.
מורחים חרדל על לחמניות. פורסים סטייק; מניחים על לחמניות.
הוסף תערובת פטריות; החלף צמרות.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. בודגן אנילו 006 פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![בודגה אנילו 006 פינו נואר]()
בודגה אנילו 006 פינו נואר
צבע אודם חיוור אטרקטיבי. עם ניחוחות יפים של פירות אדומים כגון חמוציות ותות שדה, יחד עם כמה רמזים של ורדים ומינרלים ארציים. טאנינים עגולים ומינרליות משופרת, עם מבנה וגימור יפהפיים.