כריכי סלמון בגריל
כריכי סלמון בגריל הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 939 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 74 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סלמון, גרגיר הנחלים, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו כריכי סלמון בגריל, כריכי סלמון בגריל טעימים, ו טוסט גבינה וסלמון (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת את הלחם משני הצדדים עם 2 כפות של שמן זית גריל על חום גבוה עד קלוי משני הצדדים, על 2 דקות.
בינתיים, במחבת גדולה, לבשל את הבייקון על חום גבוה בינוני עד פריך, על 6 דקות.
מורחים את המיונז על הטוסט. מחלקים את הסלמון בין 4 פרוסות של טוסט העליון עם בייקון. בקערה בינונית, מערבבים את מיץ הלימון עם הנותרים 1 כף שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
הוסף את גרגיר הנחלים וזרוק. תלולית את גרגיר הנחלים על הבייקון. סגור את הכריכים, לחתוך לשניים ולהגיש.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.