כריכי סלמון מעושנים עם שקדים קארי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם שקדים, מלח ופלפל, תפוח גראני סמית', ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מולסה יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: כריכי סלמון מעושנים עם שקדים קארי, כריכי תה סלמון מעושן, ו כריכי תה סלמון מעושן.
הוראות
יוצקים את השמן למחבת בגודל בינוני להגדיר על חום בינוני. כאשר חם, מוסיפים את השקדים ומבשלים, משליכים מדי פעם, עד שהם הופכים זהובים, כשלוש דקות.
מוסיפים את אבקת הקארי, מערבבים היטב ומבשלים עד ריחני מאוד, בערך דקה אחת.
העברת תערובת לקערה ולתת מגניב במשך כמה דקות. ואז מערבבים ביוגורט, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מורחים את תערובת השקדים על ארבע פרוסות לחם. למעלה כל אחד עם שתי אונקיות של סלמון מעושן, רבע פרוסות צנון, רבע פרוסות התפוח, ועוד פרוסת לחם.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.