כריכי עוף מבושלים איטיים
כריכי עוף בופאלו איטיים מתבשלים יכולים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ירכיים עוף, רוטב כנפי עוף, מלפפון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: כריכי עוף בופאלו איטיים, כריכי עוף בופאלו איטיים, ו בישול איטי משך כריכי עוף באפלו.
הוראות
תרסיס 3 1/2 - כדי 4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
יוצקים 1 כוס של רוטב כנף באפלו על עוף. כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 7 עד 8 שעות.
הסר עוף מ cooker; מקום בקערה בינונית.
מניחים מסננת על פני עוד קערה בינונית. מסננים מיצים מן הבישול; דל שומן מן המיצים. להזמין 1 1/2 מיצי כוסות. מערבבים עוף כדי להפריד לחתיכות. להחזיר עוף לבישול; מערבבים במיצים שמורים. הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל על 15 דקות או עד מחומם היטב.
בינתיים, לחתוך מלפפון במחצית לרוחב. עם מקלף ירקות, לחתוך 1 רצועה של קליפת אורך מ 1 חצי מלפפון; להשליך רצועה כי הוא בעיקר לקלף. המשך חיתוך רצועות דקות לאורך מלפפון, מה שהופך על 18 רצועות. חזור עם החצי השני של מלפפון. שים רצועות בצד.
מלא כל לחמניה עם תערובת עוף 1/2 כוס, על 3 רצועות של מלפפון, 1 כף של רוטב הכנף הנותרים 1 כף גבינה כחולה.