כריכי עוף עם זאנג
גשו לסופר וקנו תיבול, פטריות, תיבול גריל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 86%. מתכונים דומים: שאריות מהפך עוף בגריל לכריכי מועדון פטריות עוף ופורטובלו, ספיידי עוף (כריכי עוף בגריל במרינדה לימון ועשבי תיבול), ו עוף מטוגן עוף וכריכי פלפל כבוש.
הוראות
מחממים גריל חיצוני או פנימי לחום נמוך, ושמן קלות את הסורג.
מפזרים את חזה העוף בנדיבות מכל הצדדים עם התבלינים האיטלקיים והגריל. מבשלים לאט על הגריל שחומם מראש, הופכים כל 10 דקות; מברישים את העוף ברוטב הברביקיו בכל פעם שמסובבים אותו. מבשלים עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והמיצים מתבהרים. לאחר שתסיים, מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות צלזיוס (74 מעלות צלזיוס).
בזמן שהעוף מתבשל ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה. מבשלים את הבצל, הפלפלים והפטריות בחמאה, תוך ערבוב תדיר עד שהירקות רכים.
להכנת הכריכים מניחים חזה עוף על כל חצי לחמניית המבורגר. כף את תערובת הפלפל והבצל מעל, ומעליה פרוסת גבינה שוויצרית. מכסים בצמרות לחמניית ההמבורגר.