קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

כריכי עוף עם זאנג

כריכי עוף עם זאנג
גשו לסופר וקנו תיבול, פטריות, תיבול גריל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 86%. מתכונים דומים: שאריות מהפך עוף בגריל לכריכי מועדון פטריות עוף ופורטובלו, ספיידי עוף (כריכי עוף בגריל במרינדה לימון ועשבי תיבול), ו עוף מטוגן עוף וכריכי פלפל כבוש.

הוראות

1
מחממים גריל חיצוני או פנימי לחום נמוך, ושמן קלות את הסורג.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
מפזרים את חזה העוף בנדיבות מכל הצדדים עם התבלינים האיטלקיים והגריל. מבשלים לאט על הגריל שחומם מראש, הופכים כל 10 דקות; מברישים את העוף ברוטב הברביקיו בכל פעם שמסובבים אותו. מבשלים עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והמיצים מתבהרים. לאחר שתסיים, מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות צלזיוס (74 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
בזמן שהעוף מתבשל ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה. מבשלים את הבצל, הפלפלים והפטריות בחמאה, תוך ערבוב תדיר עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
להכנת הכריכים מניחים חזה עוף על כל חצי לחמניית המבורגר. כף את תערובת הפלפל והבצל מעל, ומעליה פרוסת גבינה שוויצרית. מכסים בצמרות לחמניית ההמבורגר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
לחמניית המבורגרלחמניית המבורגר
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות