כריכי עוף עם פנים פתוחות עם ממרח אפונה ירוק ופרמזן
כריכי עוף עם פנים פתוחות עם ממרח אפונה ירוק ופרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. אם יש לכם לחם שאור, שמן זית, חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כריכי עוף ומנסטר עם פנים פתוחות עם ממרח משמש-דיז'ון, שעועית לבנה התפשטות כריכים פתוחים, ו כריכי סלמון פתוחים עם ממרח אבוקדו ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל על חום בינוני גבוה; מעיל עם ספריי בישול.
מפזרים עוף באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור; לבשל 5 דקות בכל צד או עד הסוף.
שלב אפונה, פטרוזיליה, 3 כפות שמן, 2 כפות מים, ושום בסיר קטן. להביא לרתיחה; לבשל 2 דקות.
מניחים תערובת אפונה, רינד, 1 מיץ כף, נשאר 1/4 כפית מלח, ופלפל אדום במעבד מזון מיני; תהליך עד חלקה.
לחם צלוי פרוסות 1 דקה בכל צד או עד קלוי.
שלב ארוגולה, נשאר 1/2 כפית שמן, ונותר 1/2 כפית מיץ.
מורחים תערובת אפונה באופן שווה על פרוסות לחם; למעלה עם תערובת ארוגולה ועוף.
מפזרים גבינת פרמזן ונותר 1/4 כפית פלפל שחור.