כריכי עוף עם פנים פתוחות עם ממרח אפונה ירוק ופרמזן
כריכי עוף עם פנים פתוחות עם ממרח אפונה ירוק ופרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. אם יש לכם לחם שאור, שמן זית, חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כריכי עוף ומנסטר עם פנים פתוחות עם ממרח משמש-דיז'ון, שעועית לבנה התפשטות כריכים פתוחים, ו כריכי סלמון פתוחים עם ממרח אבוקדו ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מחממים מחבת גריל על חום בינוני גבוה; מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
3
מפזרים עוף באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור; לבשל 5 דקות בכל צד או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
הסר מן המחבת; דק פרוסה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
שלב אפונה, פטרוזיליה, 3 כפות שמן, 2 כפות מים, ושום בסיר קטן. להביא לרתיחה; לבשל 2 דקות.