כריכי עוף עם פנים פתוחות עם סלט שורש סלרי
מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. לך לחנות ותביא עירית, לחם שאור, קרם פרש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו כריכי סלט ביצים עם פנים פתוחות, כריכי פאבן וסלט ביצים עם פנים פתוחות, ו כריכי עוף וייטנאמיים עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).
הוראות
לגרוס גס שורש סלרי במעבד מזון מצויד מצורף רטוש.
מוסיפים מיונז, קרם frache, חומץ, חרדל, שאלוט, ו 2 כפות. עירית ומערבבים היטב. עונה לפי הטעם עם 1/2 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר. תניח בצד בזמן שאתה מבשל את העוף.
חותכים כל חזה עוף בחצי אופקית כדי להפוך 4 scaloppine עוף דק. עוף עונה עם הנותרים 1/2 כפית. כל מלח ופלפל.
הגדר מחבת גדולה (לא nonstick) טיגון מעל חום בינוני גבוה; כאשר חם, להוסיף שמן. לבשל עוף עד השחמה, 2 1/2 עד 3 דקות. הפעל ומבשל עד מבושל לחלוטין דרך, 2 עד 3 דקות.
טוסטים למעלה עם עוף וכפית על סלט שורש סלרי. חותכים כל טוסט לשניים ומפזרים סלט עם עירית יותר אם אתה רוצה.
* כדי להכין שורש סלרי, לחתוך את הקצוות, ולאחר מכן להגדיר את השורש שטוח. בעקבות העקומה, לחתוך את כל הקליפה. אם אתה לא הולך להשתמש בו בקרוב, להגדיר את השורש גזוז בקערת מים עם כמה כפות של מיץ לימון הוסיף כדי למנוע ממנו להפוך חום.