מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. לך לחנות ותביא עירית, לחם שאור, קרם פרש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו כריכי סלט ביצים עם פנים פתוחות, כריכי פאבן וסלט ביצים עם פנים פתוחות, ו כריכי עוף וייטנאמיים עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).
הוראות
1
לגרוס גס שורש סלרי במעבד מזון מצויד מצורף רטוש.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
2
העברה לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים מיונז, קרם frache, חומץ, חרדל, שאלוט, ו 2 כפות. עירית ומערבבים היטב. עונה לפי הטעם עם 1/2 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר. תניח בצד בזמן שאתה מבשל את העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
4
חותכים כל חזה עוף בחצי אופקית כדי להפוך 4 scaloppine עוף דק. עוף עונה עם הנותרים 1/2 כפית. כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
הגדר מחבת גדולה (לא nonstick) טיגון מעל חום בינוני גבוה; כאשר חם, להוסיף שמן. לבשל עוף עד השחמה, 2 1/2 עד 3 דקות. הפעל ומבשל עד מבושל לחלוטין דרך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
טוסטים למעלה עם עוף וכפית על סלט שורש סלרי. חותכים כל טוסט לשניים ומפזרים סלט עם עירית יותר אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
למריחה על טוסט אם רוצים
7
* כדי להכין שורש סלרי, לחתוך את הקצוות, ולאחר מכן להגדיר את השורש שטוח. בעקבות העקומה, לחתוך את כל הקליפה. אם אתה לא הולך להשתמש בו בקרוב, להגדיר את השורש גזוז בקערת מים עם כמה כפות של מיץ לימון הוסיף כדי למנוע ממנו להפוך חום.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
1 שאלוט, מגורר או טחון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב