קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

כריכי עוף פתוחים

כריכי עוף פתוחים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו כריכי עוף פתוחים. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.95 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 27 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 366 קלוריות. אם יש לכם גבינה, חזה עוף, גבינת מוצרלה רזה חלקית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: כריכי עוף פתוחים עם פנים, כריכי סלט עוף פתוחים, ו כריכי מועדון עוף פתוחים.

הוראות

1
חותכים לחם לשמונה 1 אינץ'. פרוסות ופרוסות טוסט. בינתיים, במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, הקפיצו פטריות ובצל למשך 15-20 דקות או עד שהבצל רך וחום זהוב; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בקערה קטנה שלבו את המיונז, הגבינה הכחולה והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מורחים תערובת גבינה כחולה על כל פרוסת לחם. למעלה עם עוף, תערובת פטריות וגבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4
לצלות 4-6 ב. מהחום במשך 3-4 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה