כריכי עוף פתוחים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו כריכי עוף פתוחים. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.95 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 27 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 366 קלוריות. אם יש לכם גבינה, חזה עוף, גבינת מוצרלה רזה חלקית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: כריכי עוף פתוחים עם פנים, כריכי סלט עוף פתוחים, ו כריכי מועדון עוף פתוחים.
הוראות
חותכים לחם לשמונה 1 אינץ'. פרוסות ופרוסות טוסט. בינתיים, במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, הקפיצו פטריות ובצל למשך 15-20 דקות או עד שהבצל רך וחום זהוב; מניחים בצד.
בקערה קטנה שלבו את המיונז, הגבינה הכחולה והפלפל.
מורחים תערובת גבינה כחולה על כל פרוסת לחם. למעלה עם עוף, תערובת פטריות וגבינת מוצרלה.
לצלות 4-6 ב. מהחום במשך 3-4 דקות או עד שהגבינה נמסה.