קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

כריכי עוף צמחיים עם שייק תפוח-אבוקדו

כריכי עוף צמחיים עם שייק תפוח-אבוקדו
כריכי עוף צמחים עם שייק תפוח-אבוקדו עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.6 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 39 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 621 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח כשר, תפוחי סבתא סמית, אבוקדו הס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו כריכי סלט עוף צמחים, תה צמחים - איך מכינים תה צמחים בסגנון הודי או צ'אי, ו שייק תפוחים, אבוקדו ובזיליקום (עם מי קוקוס אינבו) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לסלט העוף: הביאו 4 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול. מכבים את האש, מוסיפים את שקיות התה ותלולים למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגס דקאגס דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוציאים את שקיות התה ומחזירים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים פנימה 1/2 כפית מלח ואת העוף. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה וצונחים עד לבישול מלא, בערך 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגס דקאגס דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מסננים ומעבירים את העוף לקערה קטנה להתקררות לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים יחד את הבצל, 3 כפות היוגורט, המיונז, הבזיליקום, הטרגון, החומץ ו -1 / 2 כפית מלח בקערה גדולה. מערבבים את העוף מקורר, לכסות לקרר לפחות 1 שעה כדי לאפשר את הטעמים לשלב. (ניתן להכין ולקרר יום קדימה.)
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
צולים את השקדים במחבת יבשה על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד, עד להזהבה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחלקים את העוף בין ארבע מפרוסות הלחם. מעל כל אחד מהם השקדים הקלויים, ירקות הסלט ושאר פרוסות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
7
חותכים לשניים.
1
שלב את מיץ התפוחים, 1 כוס קרח, מיץ ליים, בזיליקום, תפוחים ואבוקדו יחד בבלנדר, ודופק עד להטמעת הקרח. ואז מחית עד לקבלת תערובת חלקה. מחלקים באופן שווה בין ארבע כוסות.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מגישים כל כריך עם שייק ו 1/2 כוס יוגורט יווני ועליו 1 כף ריבת פטל.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטלריבת פטל
יוגורט יוונייוגורט יווני
שייק פירותשייק פירות