כריכי פוקצ'ה עוף
המתכון עוף פוקצ'ה כריכים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, מלח, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כריכי פוקצ'ה עוף-ארוגולה, עוף צלוי, קישואים, כריכי ריקוטה בפוקצ'ה, ו כריכי פוקצ'ה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל חזה עוף חצי חצי אופקית, עוף מעיל קל עם תרסיס בישול.
מפזרים תיבול איטלקי, אבקת שום, פלפל שחור, ו 1/8 כפית מלח על עוף.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה. להפחית את החום בינוני; להוסיף מים. מבשלים 10 דקות או עד שהעוף נעשה.
החזר מחבת לחום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל אדום; מטגנים 2 דקות.
להוסיף פלפל, בצל ירוק, ונשאר 1/8 כפית מלח; לטגן 2 דקות או עד מכרז.
מניחים את החצי התחתון של פוקצ ' ה על תבנית אפייה; למעלה עם עוף. מסדרים תערובת בצל באופן שווה על פני עוף; מפזרים גבינה. לצלות 2 דקות או עד גבינה נמסה. למעלה עם הלחם שנותר; פרוסה לתוך 4 מנות שוות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון