כריכי פטרוזיליה ובצל מתוק
ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני מגיש 16 . מנה אחת מכילה 39 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לך פטרוזיליה, מיונז, vidalia, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גריל Gruyère וכריכי בצל מתוקים, כריכי פקורינו, פטרוזיליה ואנשובי איטלקיים, ו כריכי תה צנון, פטרוזיליה ולימון חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים 4 (1/8 אינץ ' עבה) פרוסות מהחלק הרחב ביותר של בצל, שמירה על טבעות ללא פגע.
מורחים כל פרוסת לחם עם כ 1 כפית מיונז למעלה 4 פרוסות עם 1 פרוסת בצל כל. למעלה עם פרוסות לחם שנותרו, צדדים מיונז למטה, ולאחר מכן לקצץ בצל סומק עם לחם. רבע כריכים לתוך ריבוע קטן או כריכים משולשים.
סדר 2 גיליונות של נייר שעווה על משטח עבודה.
מורחים הנותרים 2 1/2 כפות מיונז בשכבה דקה על גיליון 1 ולהפיץ פטרוזיליה באופן שווה על השני.
טובלים את כל הקצוות של כריך 1 במיונז למעיל, ואז לטבול פטרוזיליה.
העברה למגש וחזור עם כריכים שנותרו.