קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

כריכי פטרוזיליה ובצל מתוק

כריכי פטרוזיליה ובצל מתוק
ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני מגיש 16 . מנה אחת מכילה 39 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לך פטרוזיליה, מיונז, vidalia, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גריל Gruyère וכריכי בצל מתוקים, כריכי פקורינו, פטרוזיליה ואנשובי איטלקיים, ו כריכי תה צנון, פטרוזיליה ולימון חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים 4 (1/8 אינץ ' עבה) פרוסות מהחלק הרחב ביותר של בצל, שמירה על טבעות ללא פגע.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2
מורחים כל פרוסת לחם עם כ 1 כפית מיונז למעלה 4 פרוסות עם 1 פרוסת בצל כל. למעלה עם פרוסות לחם שנותרו, צדדים מיונז למטה, ולאחר מכן לקצץ בצל סומק עם לחם. רבע כריכים לתוך ריבוע קטן או כריכים משולשים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
סדר 2 גיליונות של נייר שעווה על משטח עבודה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
4
מורחים הנותרים 2 1/2 כפות מיונז בשכבה דקה על גיליון 1 ולהפיץ פטרוזיליה באופן שווה על השני.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
טובלים את כל הקצוות של כריך 1 במיונז למעיל, ואז לטבול פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
העברה למגש וחזור עם כריכים שנותרו.