כריכי פלפל איטלקי-נקניק
איטלקי-כריכים פלפל נקניק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. מתכון זה משמש 2. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם יש לכם שמן קנולן, שן שום, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 73%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: כריכי נקניק ופלפל מנקניקיית פייזאנו של דנבר, כריכי הנקניקיות האיטלקיים הטובים ביותר, ו כריכי נקניק איטלקיים.
הוראות
במחבת קטנה מבשלים נקניק על אש בינונית עד להשחמה.
בואו לעמוד עד קריר מספיק כדי להתמודד.
חותכים ל-1/2 אינץ'. פרוסות. מחזירים לתבנית ומבשלים עד שכבר לא ורוד; מסננים ומניחים בצד.
באותה מחבת, מטגנים את הבצל, הפלפל הירוק, הפלפל האדום והשום בשמן עד שהם רכים.
מוסיפים את הנקניקיה, העגבנייה, האורגנו והמלח והפלפל אם רוצים. מבשלים עד שהעגבניות מחוממות. כפית תערובת נקניק לתוך לחמניות.