כריכי פרוזן וניל טרופיים
כריכי FroYo וניל טרופיים הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 67 קלוריות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו יווני 100 פירות טרופיים FroYo, יריות פודינג וניל טרופיות, ו טאקו דגים עם סלסה וניל טרופית (מתכונים דומים).
הוראות
הסר כיסוי מיוגורט; מערבבים היטב עם כף. להתאושש ולמקם במקפיא, תוך ערבוב כל 15 דקות עד עקביות של גלידה רכה לשרת, 30 עד 45 דקות.
סקופ 1 כף רמה יוגורט בתחתית 1 עוגייה. למעלה עם עוגייה שנייה, וללחוץ בעדינות. בזהירות לעטוף עוגייה אם תרצה, להקפיא 15 דקות להגדיר.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לקינוח. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "