כריכי פרחי טופי חמאה
מתכון זה מאוכלרשת דורשת חיקוי של טעם חמאה, שמן צמחי, ביצים וזיגוג קרם חמאה מוקצף. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 13%, וזה לא כל כך יוצא דופן. נסו פרח בריוש חמאת שקדים שוקולד, טופי חמאה, ו פופקורן טופי חמאה עבור מתכונים דומים.
הוראות
לעוגיות: עוגיית כף לערבב לתוך מסננת רשת תיל להגדיר מעל קערה גדולה. מנפים את תערובת העוגיות דרך מסננת, משאירים את השוקולד צ 'יפס במסננת (שומרים את השוקולד צ' יפס לשימוש אחר).
מוסיפים קמח, ביצים, שמן וטעם חמאה לתערובת העוגיות בקערה. מערבבים עד שהבצק מתאחד. מעצבים לכדור ואז עוטפים בניילון. מצננים בצק במקרר למשך 30 דקות לפחות.
חממו את התנור ל -375 מעלות פרנהייט. מרפדים דף עוגיות בנייר אפייה ומניחים בצד.
על משטח מקומח קלות מרדדים בצק צונן לעובי 1/4 אינץ'. בעזרת חותך עוגיות בצורת פרח בגודל 3 אינץ ' חותכים 12 צורות מהבצק. בעזרת חותך עוגיות עגול בגודל 1 אינץ', גזרו כל מרכז פרחים. מגלגלים מחדש את בצק הגרוטאות וחותכים עוד 12 צורות פרחים, אך לא חותכים מרכזים.
מעבירים את הפרחים לגיליון העוגיות המוכן, ומרווחים בין עוגיות במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים עוגיות 8 עד 10 דקות או רק עד שמתחילים להשחים. מצננים על דפי עוגיות למשך 5 דקות.
העבירו עוגיות לרשת להתקרר לחלוטין.
למילוי: בקערה בינונית מערבבים יחד ציפוי ואבקת סוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בעדינות 1/2 כוס חתיכות טופי.
כף כף גדושה מילוי על כל אחת מעוגיות הפרחים השלמות. למעלה כל אחד עם עוגיית פרחים חתוכה.
מפזרים כפית זעומה של חתיכות הטופי הנותרות במרכז כל עוגיה חתוכה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרארי פרל. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
![פרארי פרל]()
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.