קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות1
ציון בריאות40
מגזין

שלוש גבינות פיצה עם בצל, מרווה, ארוגולה

שלוש גבינות פיצה עם בצל, מרווה, ארוגולה
לעשות בצק

הוראות

1
מערבבים יחד שמרים, 1 כף קמח, ו 1/4 כוס מים חמים בכוס מדידה ולתת לעמוד עד תערובת מפתחת קצף שמנת על פני השטח, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים יחד 1 1/4 כוסות קמח עם מלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
3
מוסיפים תערובת שמרים, שמן, ונותר 1/2 כוס מים חמים ומערבבים עד חלקה. מערבבים מספיק קמח (כ 1/2 כוס) כדי להפוך את הבצק להתרחק הצדדים של הקערה. (הבצק יהיה רטוב יותר מאשר ענפי פיצה אחרים ייתכן שעשית.)
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
ללוש בצק על משטח מקומח קלות עם ידיים מקומטות קלות (מחזירות ידיים כאשר הבצק הופך דביק מדי) עד חלקה, רכה וגמישה, כ 8 דקות. טופס בצק לכדור, לשים על משטח מקומח קלות, ואבק בנדיבות עם קמח. כיסוי רופף עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם ללא טיוטה עד הוכפל בתפזורת, על 1 1/4 שעות. אבק קליפת עץ או תבנית אפייה גדולה (ללא צדדים) עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
אל תכה את הבצק. בזהירות לדלות בצק בקערת קמח כדי מעיל ולהעביר למשטח עבודה יבש. להחזיק קצה אחד של בצק באוויר בשתי הידיים ולתת לתחתית רק לגעת במשטח העבודה, בזהירות ובמהירות להזיז את הידיים סביב קצה הבצק (כמו לסובב גלגל ההגה), ומאפשר למשקל הבצק למתוח עגול בערך 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
6
שכב בצק שטוח על קליפת או תבנית אפייה. המשך לעבוד קצה הבצק עם האצבעות שלך, מותח אותו לתוך סיבוב 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
הפוך ציפוי
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
מפזרים פיצה עם Parmigiano-רג ' יאנו, ולאחר מכן בשורה בקצה הרחוק של פיל עם קצה רחוק של אבן בתנור להטות לקלף, מטלטל אותו בעדינות כדי להתחיל פיצה נעה. כאשר קצה פיצה נוגע אבן, מהר למשוך בחזרה לקלף להעביר פיצה לאבן (לא למשוך בחזרה פיצה).
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
GorgonzolaGorgonzola
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
אופים עד הקרום הוא זהב גבינה מבעבעת, 10 עד 12 דקות. שקופיות לקלף תחת פיצה כדי להסיר מהתנור, ולאחר מכן למעלה עם ארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הערת טבחים
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
Dough can rise slowly, covered, in the refrigerator for 1 day. Bring to room temperature before using.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)