קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

כריכי קפה בכביסה עם ברוקולי רב פסטו

כריכי קפה בכביסה עם ברוקולי רב פסטו
כריכי כוס קפה עם ברוקולי Rabe Pesto עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 647 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם דבש, פקורינו, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו ברוקולי Rabe פסטו ברוסקטה, Orecchiette עם ברוקולי Rabe פסטו, ו ברוקולי קלוי Rabe ו Pesto Flatbread (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים ברוקולי rabe בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד ירוק בהיר, על 30 שניות; לנקז (סיר מילואים).
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מעבירים לקערה של מי קרח כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
ניקוז. לסחוט מים; לחתוך 1 " חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מערבבים ברוקולי rabe, שום, שמן, פתיתי פלפל אדום בסיר שמור. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד ברוקולי rabe הוא רך מאוד, 40-50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ברוקולי רבהברוקולי רבה
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
תן לפסטו להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
6
מערבבים פקורינו ודבש.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1
לבנות כריכים עם לחם, פרובולונה, coppa, ברוקולי rabe פסטו.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
פרובולוןפרובולון
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
8 קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)8 קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
2
מברשת מחבת גדולה עם שמן; חום מעל mediumlow חום. עבודה בקבוצות ומחבת צחצוח עם שמן לפי הצורך, מוסיפים כריכים למחבת, מכסים בנייר כסף, ומניחים מחבת כבדה על גבי. מבשלים עד הלחם קלוי וגבינה נמס, 4-5 דקות לכל צד (אתה יכול גם להשתמש בעיתונות פניני משומנת קלות).
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
לעשות קדימה: פסטו יכול להתבצע 3 ימים קדימה. כיסוי; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת