כריכי רוסטביף
כריכי רוסטביף עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 580 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שילוב של שניהם, גרידת לימון, עגבניות בשלות גפן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו כריכי רוסטביף חמים, כריכי רוסטביף חמים, ו כריכי קרואסון רוסטביף (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הבצל וכף אחת של המלח. להפריש במשך 20 דקות. יש לשטוף את הבצל במים זורמים קרים.
מסננים וסוחטים כדי להסיר נוזל עודף.
מערבבים את הבצלים ואת החומץ ומשרים לפחות 30 דקות או עד 24 שעות.
בקערה קטנה, לערבב יחד את המיונז, שמנת חמוצה, חזרת, גרידה, 2 כפיות מלח. מתבלים בנדיבות עם פלפל ורוטב חריף לפי הטעם. מקררים את רוטב חזרת למשך 30 דקות לפחות.
מחממים את המטגן. פורסים את הלחמניות לחצי לאורכו. באמצעות הידיים שלך, דחוק לגרוף את החלק הפנימי של כל חצי.
מעבירים את הלחמניות לתבנית אפייה ומסדרים את הצד הסקופ למעלה. טוסט רולס תחת broiler במשך כ 1 דקה. למרוח את החלק הפנימי של הלחמניות עם רוטב חזרת. על כל תחתית רול, שכבה 2 פרוסות עגבניות ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. מעל העגבניות עם חלק הרוסטביף חפיפה לתוך "קפלים" ומתבלים עם מלח ופלפל. למעלה את הבשר עם חלק הבצלים ואת גרגיר הנחלים לכסות עם צמרות רול.