כריכי שעועית שחורה וכריכי מונטה כריסטו בדרום מערב עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלכם. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1205 קלוריות, 69 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך 3 בצל ירוק, שום, עגבניות משומרות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 88%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כריכי מונטה כריסטו, כריכי מונטה כריסטו, ו סנדוויצ'ים מונטה קרפלססטו.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים 2 פחיות שעועית ומוסיפים אותן. השתמש במזלג כדי לרסק את השעועית בפחית שנותרה. מערבבים את הפירה לסיר ומתבלים בכמון, כוסברה, מלח ופלפל ו -2 עד 3 כפות רוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים ציר ועגבניות לתבשיל ומביאים לבועה. מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מוסיפים את מיץ הליים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
6
הסר וזורק את עלה הדפנה
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
7
בזמן שהסטופ מתבשל, הכינו את מונטה כריסטוס: מורחים לחם בשכבה קלה של ג 'לי פלפל, רוטב צ' ילי, סלסה או רוטב טאקו. בנה כריכים בעזרת 2 פרוסות כל אחת של חזיר, גבינה והודו לכל כריך. מקציפים ביצים עם חלב ו -2 כפיות רוטב חם ומתבלים את הביצים במעט מלח.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לי פלפל
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
לחם אגוזי מלך וצימוקים
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
Dientes De Ajo
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חרדל מוכן, אופציונלי
8
מחממים מחבת מחבת או מחבת טפלון על אש בינונית. ממיסים חמאה במחבת. טובלים כל כריך בציפוי ביצים ומבשלים 3 עד 4 דקות מכל צד כדי להמיס גבינה ולחמם את הבשרים.