קושיקשה
מוכן ב31 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

כריכי שפמנון מטוגנים בתנור

כריכי שפמנון מטוגנים בתנור
כריכי שפמנון מטוגנים בתנור הם חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 31 דקות. אם יש לך לחמניות hoagie, מלח, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: שפמנון מטוגן בתנור, שפמנון מטוגן בתנור, ו שפמנון מטוגן בתנור.

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים תבנית אפייה בתנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מערבבים מיונז, מתענג, צלפים, 1/8 כפית מלח, ורוטב פלפל בקערה קטנה, ערבוב היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים קמח, פפריקה, 1/2 אבקת שום כפית, 1/8 מלח כפית, ופלפל בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מניחים חלבונים בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
שלב קמח תירס, נשאר 1/8 מלח כפית, ונותר 1/4 אבקת שום כפית בצלחת רדודה. עבודה עם פילה 1 בכל פעם, לדלות בקמח. לטבול בחלבון ביצה; לדלות בתערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
7
מניחים פילה על צלחת; הליך חוזר עם פילה הנותרים, קמח, חלבוני ביצה, תערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8
העברת פילה לסדין אפייה שחומם מראש מצופה בתרסיס בישול. פילה מעייל קל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
אופים ב 450 במשך 6 דקות. הפעל פילה ומעיל עם ספריי בישול; אופים 6 דקות נוספות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מניחים 1 החלק התחתון של רול על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל מנה עם 1/4 כוס חסה, 1 פילה, 2 פרוסות עגבניות, ו 1 פרוסת בצל.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
11
מורחים 4 כפיות תערובת מיונז בצד לחתוך של כל גליל העליון; מקום על גבי כריכים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
12
מגישים באופן מיידי.
13
הערה בירה: הרבה לפני שהמונח "פילסנר" הופקע על ידי מגה-ברוורס אמריקאים, הוא תיאר לאגר עם ארומטיקה פרחונית וגימור נקי ויבש. Pils של Stoudt (חבילת 8/6$) מפנסילבניה מחייה את המסורת, מה שהופך את הבירה הזאת אידיאלי עם נסיעה קלה יותר כמו כריכים אלה. פילזנר זה הוא פריך, עדיין טעים, עם ראש לבן מקציף, ניחוחות bready, ומרירות הופ סיפוק שחותך דרך מיונז שמנת. Jeffery Lindenmuth
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו