כריכת חסה וחסילונים
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מלח, בצל, מלח ים ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו חסה עם שרימפס, אספרגוס, וצ'ייב איולי, סלט שרימפס ותירס בספלי חסה, ו עטיפות חסה עוף כמו P. F. Changs-עטיפות חסה הן טעימות ומתאבן ייחודי שאנשים רבים נהנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת סאוט בינונית על חום בינוני.
מוסיפים את השום, הבצל והקורנית ומפזרים מלח ופלפל שחור. מבשלים עד שקוף, 3 עד 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף 1/2 כוס מים. המשך לבשל עד הבצל מכרז, 10 עד 15 דקות. אם הנוזל מפחית יותר מדי, להוסיף קצת יותר מים. טעם לתיבול, הוספת מלח ופלפל יותר לפי הצורך. מערבבים בג ' ינג ' ר.
להסיר מהחום ולהשליך את הקורנית.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את השמן. לזרוק את השרימפס עם הפפריקה ומלח בקערה, ערבוב למעיל. כאשר השמן מתחיל לעשן, לכבות את החום, להוסיף את השרימפס למחבת ולזרוק סביב עם מרית מתכת כך שהם מצופים בשמן ומבשלים באופן שווה יותר. מערבבים בשרי. הפעל את החום בחזרה בינוני גבוה ומבשל עד השרימפס כבר לא שקוף, 1 עד 2 דקות. מתבלים עם יותר מלח ופלפל. לסחוט את מיץ לימון מעל ולהסיר מהחום. שמור כל נוזל בישול (אם יש). מערבבים את תערובת הבצל לתוך השרימפס.
להקציף יחד את שמן זית, חומץ ומיץ לימון גרידה בקערה קטנה.
הוסף כל נוזל בישול מהשרימפס.
להקציף כדי להתמזג. מתבלים במלח ופלפל. להרכבה: כפית קצת תערובת בצל ושרימפס על החלק התחתון של כל עלה ביב. מעל כל אחד עם קמצוץ של בוטנים טפטוף עם ויניגרט.
מגישים כל ויניגרט שנותר בצד.