, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מלח, בצל, מלח ים ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו חסה עם שרימפס, אספרגוס, וצ'ייב איולי, סלט שרימפס ותירס בספלי חסה, ו עטיפות חסה עוף כמו P. F. Changs-עטיפות חסה הן טעימות ומתאבן ייחודי שאנשים רבים נהנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת סאוט בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את השום, הבצל והקורנית ומפזרים מלח ופלפל שחור. מבשלים עד שקוף, 3 עד 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף 1/2 כוס מים. המשך לבשל עד הבצל מכרז, 10 עד 15 דקות. אם הנוזל מפחית יותר מדי, להוסיף קצת יותר מים. טעם לתיבול, הוספת מלח ופלפל יותר לפי הצורך. מערבבים בג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
להסיר מהחום ולהשליך את הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום
1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את השמן. לזרוק את השרימפס עם הפפריקה ומלח בקערה, ערבוב למעיל. כאשר השמן מתחיל לעשן, לכבות את החום, להוסיף את השרימפס למחבת ולזרוק סביב עם מרית מתכת כך שהם מצופים בשמן ומבשלים באופן שווה יותר. מערבבים בשרי. הפעל את החום בחזרה בינוני גבוה ומבשל עד השרימפס כבר לא שקוף, 1 עד 2 דקות. מתבלים עם יותר מלח ופלפל. לסחוט את מיץ לימון מעל ולהסיר מהחום. שמור כל נוזל בישול (אם יש). מערבבים את תערובת הבצל לתוך השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
להקציף יחד את שמן זית, חומץ ומיץ לימון גרידה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הוסף כל נוזל בישול מהשרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
להקציף כדי להתמזג. מתבלים במלח ופלפל. להרכבה: כפית קצת תערובת בצל ושרימפס על החלק התחתון של כל עלה ביב. מעל כל אחד עם קמצוץ של בוטנים טפטוף עם ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ויניגרט
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)