כרישה Romesco עם גבינת Garrotxa מפוררת
כרישה Romesco עם גבינת Garrotxa מפוררת היא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה עובד טוב כמו רוטב זול למדי. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. סעו לחנות וקחו שקדים לבנים, לחם בעל מרקם מוצק ללא קרום, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Romesco כרישה בגריל, כרישה בגריל עם Romesco (Calçotada), ו כרישה תינוק בגריל עם רוטב Romesco.
הוראות
מברישים קלות את הפלפל עם שמן זית וצולים אותו ישירות מעל להבת גז או מתחת למטלית, מסתובבים לעתים קרובות, עד חרוך בכל רחבי.
להעביר לקערה, לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לעמוד במשך 15 דקות. לקלף, הליבה זרע את הפלפל לחתוך אותו לרצועות עבות.
בינתיים, במחבת בינונית, חום 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את השקדים ומבשלים על חום מתון, ערבוב כל הזמן, עד הזהב, על 5 דקות.
העברה ללוח חיתוך ולתת להתקרר מעט, ולאחר מכן קוצצים גס.
חום 1 כף של שמן זית במחבת.
מוסיפים את קוביות הלחם ומבשלים על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד זהב פריך, על 5 דקות.
מחממים כף נוספת של שמן הזית במחבת.
מוסיפים את רצועות הפלפל ואת השום ואת השום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהשום מוזהב קלות ומתרכך, כ -5 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים 1 דקה יותר.
להעביר מרגמה גדולה או מעבד מזון ולתת מגניב.
מוסיפים את השקדים המטוגנים לתערובת הפלפל ומשתמשים בעלי, חובטים במשחה גסה, או דופק במעבד.
מוסיפים את קוביות הלחם הקלויות ו 1 כף שמן הזית, ואז פאונד ומערבבים, או דופק, עד הרוטב הוא emulsified. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס שמן זית, ערבוב הולם, או פועם, עד emulsified. מערבבים ב 2 כפות של חומץ שרי ועונה עם מלח קאיין.
במחבת עמוקה גדולה, מחממים את 2 כפות הנותרים של שמן זית כתית מעולה עד מנצנץ.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים מעל חום מתון, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים קלות ובקושי מתרככים, כ -10 דקות.
מוסיפים את ציר העוף ואת הנותרים 1 כף חומץ שרי, מתבלים עם מלח קאיין ומביאים לרתיחה. מכסים את הכרישה ומבשלים מעל חום מתון עד מכרז, 10 עד 12 דקות יותר.
תן לכרישה להתקרר, ואז לנקז.
סדר את הכרישות המטוגנות על מגש גדול. כפית חצי מהרוטב על הכרישה.
מפזרים את גבינת Garrotxa המתפוררת על גבי ומגישים עם לחם פריך ואת שאר romesco בצד.