כרישה בייבי ברוטב יין
כרישה בייבי ברוטב יין יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הרוטב שלך. מנה אחת מכילה 61 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כרישה תינוק, עגבניות רומא, גבעולי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. וזה די טוב. נסו כרישה עם רוטב יין שמנת, כרישה תינוק בגריל עם רוטב Romesco, ו Surf And Turf In Herbed Red Wine Sauce with Buttery Patrooms and Cheeks (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ ולזרוק שורשי כרישה וחולצות, מה שהופך כל כרישה 6 סנטימטרים. לשטוף היטב.
במחבת nonstick 10-12 אינץ', לשלב בצל ושום. מערבבים מעל חום בינוני-גבוה עד בצל הוא צולע, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים יין, מרק, פרוסות לימון, עגבניות ופטרוזיליה למחבת.
כרישה Lay במחבת. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. הפעל חום נמוך ומבשל עד כרישה במכרז כאשר פירסינג, על 10 דקות.
עם כפית מחוררת, להעביר כרישה לצלחת שטחית שטופה.
זרוק פרוסות לימון ופטרוזיליה. מרתיחים תערובת עגבניות מעל חום גבוה עד מופחת על 1 כוס, 3 עד 5 דקות.
יוצקים רוטב על פני מרכז הכרישה.
מקשטים עם קליפת לימון ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.