מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו פלפל, שמן זית, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו כרישה ומרק שורש סלרי, כרישה-מילוי שורש סלרי, ו משיי כרישה & מרק שורש סלרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד קמח ומלח בקערה גדולה, ולאחר מכן להפוך באר במרכז ולהוסיף מים, יוגורט, 1/2 כוס שמן, וחומץ. מערבבים עד הבצק הרך, ואז ללוש על משטח עבודה (לא אבק עם קמח) עד חלקה וגמישה, כ 4 דקות. טופס בצק לכדור ולשים בקערה משומנת, ולאחר מכן להפוך את המעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לבצק לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
לשטוף כרישה בקערה של מים קרים, להסעיר אותם, ואז להרים ולנקז היטב במסננת.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
חום 1/4 כוס שמן במחבת כבדה 12 אינץ עמוק או סיר כבד 5-6 ליטר על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז כרישה מוקפצת וסלרי עם מלח 1/2 כפית, ערבוב לעתים קרובות, עד ריכוך שקוף, 10-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
(ומנות בלבד)
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
העברה לקערה וקריר, ערבוב מדי פעם, 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מערבבים עשבי תיבול לתוך תערובת כרישה יחד עם גבינות, פלפל, ונותר 1/2 כפית מלח. קלות להכות ביצים עם הנותרים 3 כפות שמן בקערה קטנה, ואז לערבב לתוך מילוי כרישה.
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
3
רול החוצה 1 חצי על משטח מקומח עם מערוך מקומח לתוך מלבן 19-by 14 אינץ'. מקפלים מלבן באופן רופף לתוך רבעים ומעבירים לתבנית אפייה, ואז פותחים את הבצק ומתאימים למחבת, משאירים בליטה של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
רול קצה הקרום התחתון מעל הדף כדי ליצור קצה חבל בכל רחבי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
דראגי פנינה לבנות
7
מברשת העליון של עוגה עם הנותרים 2 כפות שמן. ציון קרום העליון לתוך חתיכות המשרתים עם סכין חדה (מארק קרום אבל לא לחתוך אותו).
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
אופים עוגה עד חום זהוב, 50 עד 60 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר במחבת על מדף, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
* הבצק יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר בשקית ניילון אטומה. להביא לטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.* העוגה יכולה להיות אפויה 4 שעות קדימה ונשמרת בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)