כרישה ופראון גראטן
אם יש לכם רוטב הולנדז אצווה, פטרוזיליה כוסברה, מלח קאריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 40%. מתכונים דומים: כרישה Gratin, כרישה וcheeezly Gratin, ו לפת וכרישה גראטן.
הוראות
למעלה ולעקוב כרישה, ואז לחתוך לשניים ולשטוף היטב. פרוסה דק ולנקז.
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה וחותכים את הכרישה במשך כ 5 דקות עד מרככים ומופחתים על ידי שני שלישים. מתבלים עם מלח קארי ומערבבים בחמאה, אם תרצו. עצה לקערה.
מחק את המחבת וחמם עם שאר השמן. מתבלים את הסרטנים עם יותר מלח קארי לטעם ומערבבים ומטגנים עד רק ורוד.
מקציפים את השמנת כדי ליצור פסגות רכות לקפל לתוך hollandaise יחד עם עשבי תיבול, ואז לקפל לתוך כרישה וסרטנים. מחלקים בין שש מנות gratin וחום מתחת לגריל, על 5 דקות.