קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות8
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרישה תפוחי אדמה, כרישה ופטריות מוקרמים

כרישה תפוחי אדמה, כרישה ופטריות מוקרמים
תפוחי אדמה, כרישה ופטריות גראטן עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 425 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך כרישה, תפוחי אדמה russet, פטריות שיטאקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כרישה ופטריות מוקרמים, כרישה ותפוחי אדמה, ו כרישה ותפוחי אדמה.

הוראות

1
במחבת 12 אינץ ' או מחבת 5-6 ליטר על חום בינוני גבוה, להמיס 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים פטריות ומערבבים לעתים קרובות עד רך כמעט, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
3
מוסיפים שום ומערבבים עד שהפטריות זהובות ועדינות לנשוך, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שוםשום
4
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
לקצץ ולהשליך שורש מסתיים צמרות ירוק קשה כרישה.
מרכיבים שתצטרך
כרישהכרישה
6
חותכים גבעולים חצי לאורכו ולשטוף היטב מתחת למים זורמים, מרפרף שכבות כדי לשחרר לכלוך.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
7
חותכים לרוחב לפרוסות 1/4 אינץ'; אתה צריך בערך 4 כוסות.
8
במחבת (אין צורך לשטוף), על אש בינונית גבוהה, להמיס הנותרים 2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
להוסיף כרישה קורנית ומערבבים לעתים קרובות עד כרישה הם רפויים ומתחילים חום, 8 עד 10 דקות. מערבבים לתוך פטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
כרישהכרישה
טימיןטימין
10
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
לקלף ולפרוס תפוחי אדמה לרוחב דק ככל האפשר (ראה הערות). בקערה, להקציף יחד מרק, שמנת, יין, מלח ופלפל. בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ ' בחמאה (3 qt. קיבולת), באופן שווה שכבת שליש תפוחי האדמה, חצי תערובת פטריות-כרישה, ו 1 כוס גבינה. מערבבים תערובת מרק שמנת ויוצקים שליש באופן שווה מעל. חוזר.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
פלפלפלפל
מרקמרק
קרםקרם
כרישהכרישה
מלחמלח
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מקציףמקציף
קערהקערה
12
שכבת שאריות תפוחי אדמה, גבינה, ולאחר מכן תערובת שמנת על גבי. הגדר צלחת בתבנית אפייה 10 על 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
אופים עד תפוחי אדמה במכרז כאשר פירסינג ורוטב הוא מבעבע, 1 1/2 עד 1 3/4 שעות. לאחר כ 40 דקות, לבדוק בראונינג; אם העליון מתחיל להחשיך לפני תפוחי אדמה הם מכרז,לכסות באופן רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
14
בואו לעמוד כ -15 דקות לפני ההגשה.