כתום מחוספס עם פלפל מתוק וחם וצדפות מנילה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 691 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו גרידת תפוזים, צדפות מנילה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקוסקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס מנגו קוסקוס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. עם כפית מתכונים דומים: כתום מחוספס עם פלפל מתוק וחם וצדפות מנילה, צדפות מנילה בשום ובירה, ו צדפות מנילה בגריל עם חמאת לימון.
הוראות
1
דג העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריט
2
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להוסיף 2 כפות שמן זית כתית נוספת, 2 סיבובים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים דגים למחבת ומבשלים 2 דקות בכל צד, מעבירים בזהירות לצלחת עם מרית דקה ומכסים בחופשיות בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים עוד כף שמן זית כתית אקסטרה, 1 סיבוב של המחבת, ואז מוסיפים שום, בצל, פלפלים אדומים ופלפלים חמים קצוצים. ירקות העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
לטגן 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
7
מוסיפים עגבניות ומבשלים 1 דקה יותר. להבות את המחבת את היין ולהעלות טפטוף עם כף עץ. להחליק דגים בחזרה למחבת ולהוסיף צדפות מנילה. מכסים את המחבת ומפחיתים את החום לרתיחה. לבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מנילה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מפזרים פטרוזיליה על הדגים והצדפות ומשליכים את כל הצדפות שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ממתק תמנון בריט
9
מגישים דגים וצדפות על מצע של קוסקוס כתום ושקד.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
3 מקלות בייגלה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ממתק תמנון בריט
10
אגוזים טוסט בתחתית סיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מעבירים אגוזים קלויים לצלחת ושמורה. החזירו את הסיר לתנור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מוסיפים מרק ושמן, מכסים את הסיר ומעלים את החום; מביאים את המרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
הסר סיר מחום, מיד.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
מוסיפים קוסקוס, גרידת תפוז ופטרוזיליה, ומערבבים. לכסות ולתת קוסקוס לעמוד 5 דקות. Fluff מבושל קוסקוס עם מזלג ולזרוק עם שקדים קלויים. פרוסת תפוזים מקוננים ומגישים אותם אחרי ארוחת הערב.