כתום מחוספס עם פלפל מתוק וחם וצדפות מנילה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 691 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו גרידת תפוזים, צדפות מנילה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקוסקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס מנגו קוסקוס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. עם כפית מתכונים דומים: כתום מחוספס עם פלפל מתוק וחם וצדפות מנילה, צדפות מנילה בשום ובירה, ו צדפות מנילה בגריל עם חמאת לימון.
הוראות
1
דג העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתק תמנון בריט
2
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להוסיף 2 כפות שמן זית כתית נוספת, 2 סיבובים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים דגים למחבת ומבשלים 2 דקות בכל צד, מעבירים בזהירות לצלחת עם מרית דקה ומכסים בחופשיות בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים עוד כף שמן זית כתית אקסטרה, 1 סיבוב של המחבת, ואז מוסיפים שום, בצל, פלפלים אדומים ופלפלים חמים קצוצים. ירקות העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
לטגן 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
7
מוסיפים עגבניות ומבשלים 1 דקה יותר. להבות את המחבת את היין ולהעלות טפטוף עם כף עץ. להחליק דגים בחזרה למחבת ולהוסיף צדפות מנילה. מכסים את המחבת ומפחיתים את החום לרתיחה. לבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מנילה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מפזרים פטרוזיליה על הדגים והצדפות ומשליכים את כל הצדפות שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ממתק תמנון בריט
9
מגישים דגים וצדפות על מצע של קוסקוס כתום ושקד.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ממתק תמנון בריט
10
אגוזים טוסט בתחתית סיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מעבירים אגוזים קלויים לצלחת ושמורה. החזירו את הסיר לתנור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
מוסיפים מרק ושמן, מכסים את הסיר ומעלים את החום; מביאים את המרק לרתיחה.
מוסיפים קוסקוס, גרידת תפוז ופטרוזיליה, ומערבבים. לכסות ולתת קוסקוס לעמוד 5 דקות. Fluff מבושל קוסקוס עם מזלג ולזרוק עם שקדים קלויים. פרוסת תפוזים מקוננים ומגישים אותם אחרי ארוחת הערב.