כתום-מנגו-טריפל Sec שכבת עוגה
עוגת שכבות תפוז-מנג זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגה לבנה תלת שכבתית עם מילוי וגלידה כתומה וציפוי, עוגת האביר האפל (עוגת שכבות שוקולד משולשת), ו עוגת בראוני שכבה משולשת.
הוראות
גריז 3 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות. תחתית קו עם נייר שעווה; נייר שעווה גריז, ואבק עם קמח. לנצל את עודף קמח; להגדיר מחבתות בצד.
לנצח חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; בהדרגה להוסיף 1 1/2 כוסות סוכר, להכות היטב. מערבבים בתמצית תפוז וקליפה.
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים בקערה נפרדת; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת.
לנצח חלבונים ביצה בקערה נפרדת במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף.
מוסיפים 1/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, מכים 2 עד 4 דקות או עד פסגות נוקשות טופס וסוכר מתמוסס. מקפלים שליש תערובת ביצה לבן לתוך הבלילה. מקפלים בעדינות בתערובת ביצה לבן הנותרים לתוך הבלילה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות מוכנות.
אופים ב 350 במשך 20 עד 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב לחלוטין על מדפי תיל.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת עוגה, ומברשת עם שליש סירופ כתום; העליון עם 1/2 כוס מילוי כתום. כפית של מנגו קצוץ על מילוי. חזור על הליך עם השכבה הבאה. למעלה עם שכבת העוגה האחרונה, ולהתחכך עם שליש הנותרים של סירופ.
מורחים ציפוי קרם חמאה כתום מעל וצדדים של עוגה. כף נותרת מילוי במרכז העליון של העוגה. (אנחנו נותנים את המילוי לרוץ במורד הצדדים למראה מזדמן.)
מגישים מיד, או להירגע לפני ההגשה.