קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כתום-מנגו-טריפל Sec שכבת עוגה

כתום-מנגו-טריפל Sec שכבת עוגה
עוגת שכבות תפוז-מנג זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגה לבנה תלת שכבתית עם מילוי וגלידה כתומה וציפוי, עוגת האביר האפל (עוגת שכבות שוקולד משולשת), ו עוגת בראוני שכבה משולשת.

הוראות

1
גריז 3 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות. תחתית קו עם נייר שעווה; נייר שעווה גריז, ואבק עם קמח. לנצל את עודף קמח; להגדיר מחבתות בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
2
לנצח חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; בהדרגה להוסיף 1 1/2 כוסות סוכר, להכות היטב. מערבבים בתמצית תפוז וקליפה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית תפוזיםתמצית תפוזים
חמאהחמאה
סוכרסוכר
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
3
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים בקערה נפרדת; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
לנצח חלבונים ביצה בקערה נפרדת במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
5
מוסיפים 1/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, מכים 2 עד 4 דקות או עד פסגות נוקשות טופס וסוכר מתמוסס. מקפלים שליש תערובת ביצה לבן לתוך הבלילה. מקפלים בעדינות בתערובת ביצה לבן הנותרים לתוך הבלילה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
6
אופים ב 350 במשך 20 עד 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב לחלוטין על מדפי תיל.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת עוגה, ומברשת עם שליש סירופ כתום; העליון עם 1/2 כוס מילוי כתום. כפית של מנגו קצוץ על מילוי. חזור על הליך עם השכבה הבאה. למעלה עם שכבת העוגה האחרונה, ולהתחכך עם שליש הנותרים של סירופ.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
מנגומנגו
סירופסירופ
8
מורחים ציפוי קרם חמאה כתום מעל וצדדים של עוגה. כף נותרת מילוי במרכז העליון של העוגה. (אנחנו נותנים את המילוי לרוץ במורד הצדדים למראה מזדמן.)
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
כתוםכתום
9
מקשטים, אם תרצה.
10
מגישים מיד, או להירגע לפני ההגשה.