כתום-שומר Cioppino
כתום-שומר Cioppino עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. אם יש לכם עלי טימין, צדפות בקונכיות, מיץ צדפות בבקבוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Cioppino (מרק פירות ים) עם שומר ושום, שרימפס עם חמאה כתומה ושומר וסלט כתום, ו בקלה עם שומר וכתום (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ את צמרות שומר נוצות; לשטוף, לנקז, לעטוף אטום, וצינה. לקצץ ולהשליך בסיס של ראש שומר, כל חבורות, גבעולים קשים. לשטוף דק לחתוך ראש שומר.
לקצץ צמרות קשה ושורשים כרישה; לשלוף שכבות חיצוניות גס.
חותכים חלקים במכרז של כרישה בחצי אורך, לשטוף היטב, דק פרוסה.
במחבת 8 עד 10 ליטר, לשלב שומר, כרישה, שום, ושמן. מערבבים לעתים קרובות על חום בינוני-גבוה עד ירקות משחימים קלות, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים עגבניות עם מיץ, מרק, מיץ צדפות, יין, עלי דפנה, טימין, קליפת תפוז וזעפרן. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
בינתיים, עם מספריים, סנפירים חתוכים וקוצים חדים מזנבות לובסטר. גם לחתוך דרך פגזים העליון לאורך המרכז. הנח כל זנב, למטה, על לוח. עם סכין כבדה, פרוס זנבות במחצית לאורכו דרך חתכים בצדפים. שוטפים זנבות לובסטר, הליבוט, שרימפס וצדפות.
מוסיפים לובסטר, הליבוט ושרימפס לתערובת עגבניות. זרוק כל צדפות או מולים שאינם סוגרים כאשר קליפות הם טפח.
מוסיפים צדפות ומולים למחבת; מכסים ומבשלים 5 דקות.
להוסיף צדפות. מכסים ומבשלים עד מולים וצדפות נפתחים, 3 עד 5 דקות יותר.
להעביר cioppino tureen או מצקת לתוך קערות רחבות.
מקשטים עם צמרות שומר ירוקות.