כתף חזיר אלדיבולו
כתף חזיר Aldayavolo הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, שמן זית, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לובסטר Fra Diavolo / Aragosta Fra Diavolo, כתף חזיר, ו כתף חזיר מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות קצה הסכין, קל להבקיע צד שומן של חזיר; העונה בכל רחבי עם מלח.
גרגרי פלפל לטחון גס, כוסברה, פתיתי פלפל אדומים, אורגנו, זרעי חרדל בטחנת תבלינים או עם מרגמה ועלי; להגדיר תערובת תבלינים בצד.
מחממים שמן בסיר קטן על אש נמוכה; מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני בקושי זהוב, על 5 דקות. מערבבים לימון גרידת, פפריקה, ותערובת תבלינים שמורה.
לשפשף מרינדה על כל חזיר, עובד קצת מרינדה לתוך הפנים של צלי. לקשור חזיר ב 1 " מרווחים עם חוט מטבח. לעטוף בחוזקה פלסטיק צמרמורת לפחות 8 שעות.
בואו חזיר לשבת בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מחממים תנור ל 191°. פותחים חזיר, מניחים על מתלה להגדיר בתוך מחבת צלייה, וצולים עד חום זהוב ושומן רק התחיל לדקלם, 40-50 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל300 ולהמשיך לצלות עד הבשר הוא מאוד רך, 1 1/2–2 שעות יותר.
להעביר חזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח 30 דקות לפני חיתוך.
לעשות קדימה: מרינדה ניתן לעשות 1 שבוע קדימה; כיסוי וצינה. חזיר יכול להיות מתובל 3 ימים קדימה; לשמור מקורר.