כתף חזיר הוואי מטוגנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כתף חזיר מטוגן הוואי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 460 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, כוסברה טחון, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: כתף חזיר מטוגנת, כתף חזיר מטוגנת, ו כתף חזיר מטוגנת.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה קטנה, לשלב את הסוכר החום, מלח הוואי, פפריקה, כמון, כוסברה ופלפל שחור.
חותכים את החזיר ל 4 מנות שוות, ואז לקשור כל חתך עם חוט של הקצב כמה. מפזרים קלות כל חתיכה עם 1 1/2 כפיות של תערובת התבלינים.
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
חום 3 כפות שמן קנולה בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני. צורב כל חתך של חזיר מכל הצדדים, ולאחר מכן להעביר אותם לצלחת.
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן קנולה לאותו סיר יחד עם בצל, זנגביל, ושום.
יוצקים את מיץ האננס ואת ציר עוף ולהחזיר את החזיר לסיר. כיסוי לשים את הסיר לתוך התנור כדי לצלות עד חזיר הוא מזלג במכרז, על 2 1/2 שעות.
הסר את החזיר מהתנור ההולנדי ולסדר את החלקים על תבנית אפייה.
מפזרים כל חתיכה עם 1/2 כפית הנותרים של תערובת התבלינים ולשים אותם תחת מטאטא נמוך עד צמרות שלהם הם חומים ופריכים אבל לא שרפו, על 2 דקות.
מעבירים את החזיר למגש ומגישים עם טפטוף של נוזל צמה.
מגישים את החזיר עם גזר לבן מחית ושורש סלרי, אם תרצה.