כתף חזיר מטוגנת עם חבושים
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כתף חזיר מטוגנת עם חבושים, כתף חזיר מטוגנת, ו כתף חזיר מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פפריקה, 1 1/2 כפיות koshersalt גס, 1 כפית פלפל שחור, כוסברה, זנגביל, allspice, וקינמון בקערה להתמזג.
מורחים ספייס תערובת allover כתף חזיר. לעטוף פלסטיק andrefrigerate לילה.
מחממים תנור ל 163°. להמס חמאה עם שמן בסיר כבד גדול תנור הוכחה overmedium-חום גבוה.
מוסיפים כתף חזיר וחום מכל הצדדים, כ -10 דקות.
יוצקים את כל אבל 2tablespoons טפטוף מן הסיר reduceheat בינוני.
להוסיף חבושים לסיר. הצדדים לחתוך Sautéuntil הם משחימים קלות, 5 to7 דקות. באמצעות כף מחורץ, העבר חבוש לקערה.
מוסיפים בצל, סלרי, וצנצנת לסיר. Sauté עד ירקות מתחיליםלרכך, כ -10 דקות.
מוסיפים מיץ רימונים ומרק עוף. מביאים לרתיחה, משחיתים חתיכות משחימות.
מוסיפים ג ' לי דומדמניות אדום, bayleaves, ו טימין, ואז חבושים. חוזר לפוט, צד שמן למעלה. מכסים את הסיר בנייר כסף, ואז מכסה; מניחים בתנור.
חזיר צלוי עד רך מאודמדומטר מוכנס לתוך מרכז registers165°F, basting מדי פעם, כ 2 hours15 דקות. חזיר מגניב נחשף בחדרספרטורה 1 שעה. צ ' יל חשפה untilcold, ואז לכסות ולהירגע לפחות 1 יום ו עד 3 ימים.
חותכים porkcrosswise לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. שכבות על בתבנית אפייה 13x9x2 אינץ'. שימוש בכף מוקפצת, לארגן ירקות וquince סביב חזיר. מרתיחים מיצים בסיר untilthickened מספיק כדי מעיל כפית, על 15minutes. מתבלים במלח גס כשר, פלפל ומיץ לימון לפי הטעם.
לשפוך overpork. מכסים ואופים עד מחומם דרך, כ -30 דקות.
מפזרים חזיר עם מנטה קצוצה;להקיף עם פרוסות לימון לשרת.
Quinces הם ripewhen שינויי הקליפה שלהם מטוילו ירוק. הם עדיין צריכים להיות די מוצקים—quinces רך רקוב. בגלל שהם כל כך קשים, הם יכולים להיות קשים להכנה.ראשית, להשתמש מקלף ירקות כדי להסיר את העור. לאחר מכן, השתמש בסכין שף כדי לחתוך את הפירות (דרך הליבה) לתוך טריזים.עם סכין קילוף קטן, להסיר בזהירות את הליבה. כדי למנוע את חתיכות לחתוך פנימההרווה, להשרות אותם במי לימון.