כתף חזיר צלויה איטית
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש כתף חזיר, שיני שום, תפוחי אדמה, ושמן צמחי. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 15 שעות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: כתף חזיר צלויה איטית, צלוי כתף חזיר מבושל איטי, ו כתף טלה צלויה איטית עם אנשובי ורוזמרין.
הוראות
יום קודם לכן, להשתמש בסכין חדה מאוד להבקיע את העור של החזיר בצורה קריס קרוס במרווחי 1cm. (שאל הקצב שלך לעשות את זה אם אתה מעדיף.)
מערבבים את השום, פפריקה, שמן, מיץ לימון ומלח כפית 1 בקערת ערבוב. לשפשף את המרינדה הזאת על כל החזיר, לכסות ולהשאיר במקרר במשך 12-24 שעות.
למחרת, מחממים תנור 220c / 200c מאוורר / גז
שים את תפוחי האדמה בתוך פח קלייה כדי להפוך את שמיכת פוך לבשר, זמירה אותם שטוח אם אתה צריך. שב את החזיר למעלה, ואז שפוך כל מרינדה בתוספת כוס מים על החזיר. מבשלים 30 דקות כדי להתחיל את crisping crisping למעלה. עכשיו להנמיך את התנור ל 150c / 130c מאוורר / גז 2, לכסות את הפח עם לסכל ומבשלים 3 שעות.
הסר מהתנור ולהשאיר לנוח במשך 30 דקות.
מגישים עם רוטב תפוחים, לראות להלן.