קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

כתף עז מעושנת-צ'ילי-שפשף

כתף עז מעושנת-צ'ילי-שפשף
עישן-צ'ילי שפשף כתף עז נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 551 קלוריות. אם יש לך צ'ילי עוף תאילנדי, צ' ילי ארוך, ג'ינג'ר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שום-שפשף כתף חזיר עם ירקות האביב, שומר-שפשף כתף חזיר עם סלסה ורדה, ו סעודת יום ראשון: כתף חזיר משופשף קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
יום לפני
2
השתמש מרגמה ועלי להלום צ ' ילי, זנגביל, שום ופטרוזיליה עם מלח כדי להדביק גס, הולם כל מרכיב ביסודיות לפני הוספת הבא.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
מוסיף את שמן הזית, הולם שוב כדי ליצור משחה חלקה למדי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4
לשפשף את כתף העז עם ממרח צ ' ילי לקרר, מכוסה, במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
באותו יום
6
מחממים מעשן (ראה הערת ראש לעיל).
7
מניחים את כתף העז במעשן (הזמנת כל שאריות המרינדה) ולתת לו לרכוב במשך כ 3 שעות. לפקוח עין על הטמפרטורה, להצית את האש שלך, ולשתות ויסקי. מדי פעם לשמן את העז עם שאריות המרינדה. לאחר 3 שעות, מעת לעת לנענע את הרגל. כאשר זה נותן לך את התחושה שאם אתה משך רק קצת יותר קשה אתה יכול לקרוע אותו מהמפרק, זה מוכן, אבל זה כנראה ייקח עוד 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
ליקר רימונים או מיץ חמוציותליקר רימונים או מיץ חמוציות
8
מגישים אותו מיד על מגש ולקרוע לתוך עם הידיים.
9
Reprinted עם רשות לאכול עם הידיים שלך על ידי Zakary Pelaccio עם Jj גוד, © 2012 Ecco