לא-הנימן-מרקוס קוקי
לא-The-Neiman-Marcus קוקי הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, אגוזי מלך, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ניימן מרקוס עוגיה של 250 דולר, עוגיית ניימן מרקוס, ו עוגיית ניימן מרקוס הידועה לשמצה… (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את שיבולת השועל על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף ואופים ב 350 מעלות F. במשך כ 8 דקות או עד קלוי. חזור עם אגוזי מלך, אפייה במשך 7 דקות או עד קלוי.
תן לשיבולת שועל ואגוזים להתקרר לחלוטין.להעלות את החום של התנור ל 375 מעלות F. לטחון את שיבולת השועל בבלנדר מעבד מזון לקצוץ את האגוזים. לטחון את החמאה morsels.In קערה גדולה ערבוב באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה עד שמנת.
מוסיפים את שני הסוכרים וממשיכים להכות עד שמנת. מקציפים את הוניל. הפחת מהירות נמוכה בינונית והכה בביצים, אחד בכל פעם. הכה בסודה לשתייה ואבקת אפייה.כאשר מעורבב לחלוטין, להוסיף את הקמח בהדרגה, ערבוב ביד, עד משולב. מערבבים את שיבולת השועל הקרקע, אגוזים קצוצים וחתיכות חמאה טחון.מחלקים את הבצק ל -32 אפילו חלקים להתגלגל לתוך כדורים. בשלב זה, אתה יכול לאפות את העוגיות מיד, או לשים את הכדורים בצורת לתוך שקית מקפיא להקפיא עד מוכן לשימוש.מסדרים כ 8 כדורי בצק על גיליון עוגיות גדול, ungreased. לחץ למטה מעט כדי להפוך מעגלים.
אופים מתלה מרכזי אחד ב 375 במשך 10 עד 12 דקות או עד עוגיות להופיע להגדיר חום בהיר סביב הקצוות.
בואו להתקרר על גיליון עוגיות במשך 5 דקות, ואז בזהירות להעביר מתלה ולתת מגניב לחלוטין.