קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לא לאפות סופר לעיס שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים שיבולת שועל

לא לאפות סופר לעיס שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים שיבולת שועל
חטיפי חמאת בוטנים חמאת בוטנים לא אופים סופר לעיסים שוקולד צ'יפס עשויים להיות רק התבלין שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 374 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 719 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם שיבולת שועל בישול, וניל, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לא לאפות חמאת בוטנים לעיס וחטיפי שוקולד גרנולה, חמאת בוטנים חטיף שוקולד צ'יפס לעיס גרנולה, ו חטיפי גרנולה שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים לעיס.

הוראות

1
שורה תחתונה ושני צדדים של 9 על ידי 9 אינץ ' מחבת עוגה עם לסכל, המאפשר לסכל לתלות על הקצוות של מחבת. חמאה בתוך מחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
במחבת גדולה, מחממים שיבולת שועל על חום בינוני עד קלוי וריחני, ערבוב, על 5 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בסיר גדול, מחממים חמאה עם מרשמלו על אש בינונית, ערבוב, עד מומס. מערבבים בדבש, מלח, ווניל. מערבבים בשיבולת שועל עד משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
העברת תערובת לקערה גדולה או מחבת גיליון.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
תן מגניב רק בקושי חם (ראה הערה).
6
מערבבים בחמאת בוטנים וצ ' יפס שוקולד. לחץ בחוזקה לתוך מחבת. השתמש בתחתית כוס המדידה כדי להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בואו להגדיר, כשעה. הרם מתוך מחבת ולהעביר משטח עבודה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
חותכים במחצית אופקית, ולאחר מכן 5 שורות אנכיות. ברים ניתן לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.