לא לאפות סופר לעיס שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים שיבולת שועל
חטיפי חמאת בוטנים חמאת בוטנים לא אופים סופר לעיסים שוקולד צ'יפס עשויים להיות רק התבלין שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 374 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 719 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם שיבולת שועל בישול, וניל, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לא לאפות חמאת בוטנים לעיס וחטיפי שוקולד גרנולה, חמאת בוטנים חטיף שוקולד צ'יפס לעיס גרנולה, ו חטיפי גרנולה שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים לעיס.
הוראות
שורה תחתונה ושני צדדים של 9 על ידי 9 אינץ ' מחבת עוגה עם לסכל, המאפשר לסכל לתלות על הקצוות של מחבת. חמאה בתוך מחבת.
במחבת גדולה, מחממים שיבולת שועל על חום בינוני עד קלוי וריחני, ערבוב, על 5 דקות. להפריש להתקרר.
בסיר גדול, מחממים חמאה עם מרשמלו על אש בינונית, ערבוב, עד מומס. מערבבים בדבש, מלח, ווניל. מערבבים בשיבולת שועל עד משולב לחלוטין.
העברת תערובת לקערה גדולה או מחבת גיליון.
תן מגניב רק בקושי חם (ראה הערה).
מערבבים בחמאת בוטנים וצ ' יפס שוקולד. לחץ בחוזקה לתוך מחבת. השתמש בתחתית כוס המדידה כדי להחליק את החלק העליון.
בואו להגדיר, כשעה. הרם מתוך מחבת ולהעביר משטח עבודה.
חותכים במחצית אופקית, ולאחר מכן 5 שורות אנכיות. ברים ניתן לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.